Arcon CZISZTER - MŰSZAKI TERVEZÉS

Business Portfolio 960

-Ellenálló képesség és stabilitás műszaki szakellenőrzése
-Építkezés műszaki szakellenőrzése
-Műszaki szakellenőrzés jogi és egyéb szempontból
-Tartószerkezeti tervek ellenőrzése
-Nemzeti örökségbe tartozó épületek történelmi szerkezetének szilárdítása

Bár a szerkezeti tervezés egy különösen összetett téma, igyekszünk optimalizálni minden projektet, hogy biztosítsuk egyensúly a tervezés, a költségek, a szerkezeti elemek, a stabilitás, a funkcionalitás és az erőforrás-fogyasztás, figyelembe véve a követelményeket épületek a tartósság és a biztonság idővel.

Tervező cégünk ügyfélorientált és igényes azt. Közepes irodánk garantálja, hogy mindegyik a projekt közvetlen és személyes figyelmet kap a cég szakembereitől. minket büszkék vagyunk arra, hogy a célunkkal szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel hogy projekteket készítsen egy meghatározott költségvetéssel, de nagyszerű tervezéssel kifejezetten az ügyfél igényeit és kívánságait.

Minden épülettípusra strukturális projekteket tervezünk, függetlenül attól, hogy egyéni lakások, kollektív lakások vagy irodaházak ipari épületek.

Célunk, hogy megfeleljen ügyfeleink igényeinek, de a miénk is az építészmérnökök, akik teljes részleteket szolgáltatnak a projektek, mind költség, mind részletesen végrehajtás.

Projektjeink fejlesztése során a hatékonyság növelésére koncentrálunk és igyekszünk a fenntartható források felhasználására összpontosítani gazdasági. A jövő építését ügyfeleink számára szeretnénk megvalósítani bemutatjuk az integrált projekt előnyeit.