ENERGY CERTIFICATES & ENERGETIKAI ELLENŐRZÉS

Certificate Energetice Szolgáltatásaink:

- Az energiahatékonysági tanúsítvány kidolgozása
- épületek energiafelügyelete
- Épületek hőenergia-vizsgálata
- Az épületek energiahatékonyságának kiszámítása


Mi az Energiatanúsítvány?

Az Energiatanúsítvány egy eszköz egy épület energiateljesítményének elemzéséhez és értékeléséhez. Az energiahatékonysági jelenti gyakorlatilag annyi, vagy kevesebb energiafogyasztás kényelmét épületben tartózkodók, fűtés, meleg víz, világítás, szellőztető és légkondicionáló (ha van ilyen).

Az energia tanúsítvány, a könyvvizsgáló keretek az épületet, attól függően, hogy a fajlagos energiafelhasználás kiszámított kWh / négyzetméter hasznos alapterületű, és egy évig az egyik a hét osztályok energiateljesítményéről (A-tól G - A, hogy a legtöbb teljesítmény), és ennek megfelelően 10-100 pontot ad.

Az energiatanúsítványon keresztül egy sor ajánlást is nyújtanak az épület jelenlegi helyzetének javítására irányuló megoldásokkal annak érdekében, hogy növeljék az energiahatékonyságot.
A 372/2005. Sz. Törvény értelmében az energiatanúsítvány minden új és meglévő épület értékesítésére vagy bérlésére kötelező.

A program „First Home” kerül jóváírásra a vásárlás lakások és házak energia osztály A, B, vagy C, így a bankok szükség igazolást fájl energia ezt a programot, de nem csak.
A 372/2005. Sz. Törvény értelmében az eladó köteles az épület energiatanúsítványát megrendelni és a vevő rendelkezésére bocsátani.

Érdeklődjön Vevő megkövetelni az eladó energia tanúsítvány, akkor is, ha nem a vásárlás révén a banki hitel, mivel az energetikai tanúsítvány igazolja államépítés / lakás energetikai szempontból, azaz a fogyasztás a közművek (fűtés, meleg víz, világítás), a fontos érv az épület / apartman értékének (és árának) helyes meghatározásában.


Az árajánlatért töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívja a 0721114831, 0722316377
(kérjük, adja meg néhány részletet az auditált épületről: épület típusa, felülete stb.)

Kérdések: